Our project: Restaurant Rebelle

Friday, May 19, 2017



Het is geleden van september 2016 dat ik de tijd nam om mijn gedachten neer te schrijven. Al was het een review of het delen van een leuke dag. Dit plekje op het internet liet ik toch een beetje links liggen. Bij deze een korte life update van de afgelopen maanden.

De aap is nu toch al een kleine 2 maand uit de mouw. Mijn lief en ik, wij beginnen een restaurant!
Rebelle is haar naam en ons restaurant opent in oktober 2017.

De laatste maanden zijn voorbij gevlogen. Sinds augustus 2016, waar we voor het eerst te horen kregen dat dit onze potentiële locatie zou kunnen zijn, tot nu, ging tijd voorbij als geen ander.
De eerste maanden probeerden we naast een fulltime job en de kinderen ons businessplan rond te krijgen. En daarbij hoorden een fair share aan Pinterest motivatie quotes om opnieuw door te gaan.

Eens je het uitgewerkte plan kan gaan voorleggen bij de bank en je tal van heerlijke, aanmoedigende reacties krijgt, denk je uiteraard dat je solid zit. De deuren die we tegen de neus kregen waren dat echter meer dan de voorstellen die meestal zelf niet eens gegeven werden. Daar sta je dan met je door iedereen genoemde 'fantastische' businessplan, de moed die je in de schoenen zakt en een compromis die voor de nodige stress zorgt.
Er hoeft slechts 1 persoon zijn die in je gelooft en die tot het uiterste wil gaan. Ze heeft eraan gesleurd, ze heeft haar zin doorgedreven en wij zijn haar heel erg dankbaar (je weet wie je bent). Doorbijten is de boodschap. Zo kunnen wij aan ons avontuur beginnen.

Als ik kijk van waar we komen, ben ik al erg trots op waar we nu staan en hetgeen we in de nabije toekomst nog moeten doen. Het gaat allemaal heel erg snel, waardoor ik soms vergeet te genieten van het hele proces. Als ik dan even stil sta bij wat er gaande is, dan gaat mijn hart ook heel snel te keer.
De lieve woorden van mensen die ernaar uitkijken zijn fantastisch en tegelijk werken ze m'n stress level naar boven. Het is allemaal heel erg spannend. Ik kan niet wachten tot de sleutels eindelijk van ons zijn.

Like onze Facebookpagina voor meer informatie en alle laatste nieuwtjes.
_________________________

It has been since September 2016 that I took the time to write down my thoughts. I couldn’t find the time to write a review or to share a lovely day. This little space on the world wide web has been abandoned for a while. Therefore, I wanted to share a small life update from the past couple of months.


The word has been out for at least 2 or 3 small months. My boyfriend and I, we are opening our own restaurant!
Rebelle is her name and our restaurant will open in October 2017.

The past couple of months have gone by so quickly. Ever since August 2016, where we first got to know about our potential location, until know, time just flew by.
We tackled a fulltimejob, spending time with the kids and finishing a businessplan in the first few months. To be honest, I needed a fair share of motivational Pinterest quotes to keep on going.

At the time of presenting our established business plan at the banks, hearing all their praiseful words about the content and its setup, you think your solid and good to go. Instead we got more doors closing in front of us than actual proposals to help us accomplishing our dreams. There we were, with a so called ‘fantastic’ business plan, the spirits sinking in and with a compromise on the table causing a lot of stress.
You only need just one person to believe in you, one that wants to push it to the extremes for you. She has pushed it really hard and we are very grateful for her to support us as she does (you know who you are) Just pursue what you want to achieve. This is how we can start our journey.


If I look back on where we come from and I am so proud already. Proud of where we are and what is still coming in the near future. Sometimes I forget to enjoy the whole process because everything goes by so fast. When I dwell upon the things going on, my heart starts beating faster every time.
Lovely words, from people who are looking forward to our restaurant, are amazing but at the same time that also makes my stress level go up. It is all so exciting. I can’t wait till the keys are finally ours!


Like our Facebook page for more information & the latest scoops.

Logo by Thomas Baert
Picture by Eva Vlonk

No comments:

Post a Comment

Thank you for leaving a comment! I read them all and appreciate your thoughts.